Hallitus

Puheenjohtaja:

Pirjo Väisänen, sakarit.puheenjohtaja(at)gmail.com

Pirjo ja Pyry
Olen Pirjo Kuopiosta ja perheeseeni kuulu kolme lasta ja aviomies sekä 6,5 vuotias musta snautseri Pyry. Puuhastelemme Pyryn kanssa parhaamme mukaan kaikkea mahdollista mihin vain aikamme riittää. Jälkeä on tehty ja nyt hieman agilityä kokeiltu. Olen huomannut, että snautseri on valmis kaikkeen mihin minäkin ja näin ollen kaikkea uutta kannattaa aina kokeilla, onnistuminen onkin sitten jo toinen asia :) SaKarit ry:n hallituksessa olen nyt kolmatta vuotta.

Outi, Jose ja Luka
Varapuheenjohtaja:
Outi Timonen, outi.timonen84(ät)gmail.com

Olen Outi Timonen Joensuusta. Perheeseeni kuuluu aviomiehen ja 2013 syntyneen poikamme lisäksi kaksi mustaa snautseripoikaa, FiMva Wanhan Purolan Hot Dog "Jose" s.2007 ja Wanhan Purolan Mc Donald "Luka" s.2010. Vuonna 1997 sain ensimmäisen koirani, kääpiösnautseri Oskun (1997-2010). Poikien kanssa ollaan harrastettu (välillä enemmän ja välillä vähemmän) tokoa, hakua, näyttelyitä ja vepeä. Luka on myös kokeillut muutaman kerran viehejuoksua, voittaen yhtenä vuonna idän nopein tittelin:)Sihteeri:
Johanna Laatikainen, sakarit.sihteeri(ät)gmail.com

Jäsensihteeri:
Laura Klemola (ei hallituksessa), sakarit.jasensihteeri(ät)gmail.com

Laura Klemola
Olen Laura Klemola, kolmekymppinen snautseriharrastaja Leppävirralta. Alunperin olen pääkaupunkiseudulta kotoisin, kunnes päätimme mieheni kanssa lähteä kaupungin vilskeestä rauhallisemmille vesille ja sille tielle jäimme. Perheeseeni kuuluu mieheni lisäksi -04, -07 ja -09 vuonna syntyneet lapset.

Koirat ovat olleet osana elämääni jo pikkutytöstä asti, tuolloin perheessäni oli kääpiösnautsereita ja irlanninsettereitä. Joten perintönä olen selvästi saanut sammumattoman kiinnostukseni näihin rakkaisiin karvaisiin ystäviimme.

Tällä hetkellä myös olennaisena osana perhettämme ovat kolme partakuonoa, joista on yksi p&s snautseri ja kaksi venäjänmustaterrieriä. Kasvatan p&s snautsereita kennelnimellä Restuan's. Harrastamme lenkkeilyä, sekä satunnaisesti metsäjälkeä ja tottista. Näyttelyissäkin käymme silloin tällöin, vapaa-ajan niin salliessa. Tavoitteellinen harrastaminen koirien kanssa on haaveena, kunhan ”ruuhkavuodet” hieman helpottavat.

Toimin tällä hetkellä SaKarit ry:n jäsensihteerinä ja toivotankin kaikki lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme harrastamaan, ideoimaan ja touhuamaan. :)


Taloudenhoitaja:
Taina Pihanurmi


Tiedottaja:
Tarja Hakkarainen, sakarit.tiedottaja(ät)gmail.com tai sakarit.kuopio(ät)gmail.com

Jäsen:
Tiina Louesola